Ta kontakt

Stadig flere tar kontakt med oss fordi de ønsker å jobbe på en ny måte. Ta kontakt dersom du ønsker å vite mer om hvem vi er, hvordan vi jobber og hva vi kan gjøre for deg.

 • Morten Raugstad

  administrerende direktør

  Morten Raugstad

  administrerende direktør

  Morten er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har bakgrunn fra Statsbygg og OEC Consulting. Han har jobbet i A Bygg siden 2011, og vært selskapets administrerende direktør siden 2018.

 • Dag Straumsheim

  økonomisjef

  Dag Straumsheim

  økonomisjef

  Dag er utdannet Diplomøkonom fra Norge Handelshøyskole med en cand mag fra Universitetet i Oslo. Han har bakgrunn fra Åke Larson Construction, Prodecon og Humac Norway, og har jobbet i A Bygg siden 2014. Dag sitter i A Byggs ledergruppe.

 • Benjamin Leirfall Hagen

  driftsleder

  Benjamin Leirfall Hagen

  driftsleder

  Benjamin er utdannet elektriker og har bakgrunn blant annet fra AA Elektrointallasjon. Han har to års erfaring som prosjektleder og har jobbet i A Bygg siden 2023.

 • Nicolay Næss Wangen

  prosjektkontroller

  Nicolay Næss Wangen

  prosjektkontroller

 • Dinh Doan Nguyen-Lie

  prosjektingeniør

  Dinh Doan Nguyen-Lie

  prosjektingeniør

  Dinh Doan er utdannet sivilingeniør og har bakgrunn fra Hent. Han er tre års erfaring som prosjektingeniør fra tidligere og har jobbet i A Bygg siden 2022

 • André Svane

  driftsleder

  André Svane

  driftsleder

  André er utdannet rørleggermester og takstmann og har bakgrunn som daglig leder i Rørleggermester Kjell Svane Hansen. Andre har jobbet i A Bygg siden 2020.

 • Kenneth Egeland

  innkjøpssjef

  Kenneth Egeland

  innkjøpssjef

  Kenneth er utdannet tømrer og har 14 års erfaring som kalkulatør. Han har jobbet i A Bygg siden 2013, med kunder som Fabritius Eiendom, Møller Eiendom, Ferd, Anton B Nielsen, Coop, Otium, og Union.

 • Marius Thorkildsen-Rønvik

  prosjektleder

  Marius Thorkildsen-Rønvik

  prosjektleder

  Marius er utdannet tømrer og har 12 års erfaring som prosjektleder. I A Bygg har Marius siden 2015 jobbet med blant andre Fabritius Eiendom og SBB Samfunnsbygg.

 • Dan Hermansen

  prosjektutvikler og kalkulatør

  Dan Hermansen

  prosjektutvikler og kalkulatør

  Dan har en bachelor i ingeniørfag fra Høyskolen i Oslo og fem års erfaring fra prosjektledelse. Han har jobbet i A Bygg siden 2014, med kunder som OBOS, Fabritius Eiendom, Møller Eiendom, PostNord og SBB Samfunnsbygg.

 • Fredrik Petersson

  prosjektleder

  Fredrik Petersson

  prosjektleder

  Fredrik har en bachelor i ingeniørfag fra Högskolan i Borås, og har jobbet i A Bygg siden 2015, på prosjekter for Fabritius Eiendom, Aspelin Ramm, Coop Eiendom, OBOS og SBB Samfunnsbygg.

 • Trond Aas

  fagansvarlig råbygg

  Trond Aas

  fagansvarlig råbygg

  Trond har 20 års erfaring som produsent og leverandør av råbygg til bygg- og anleggsbransjen. Han har bakgrunn fra Fimamec, Metacon og Slåttland Mek Industri, og har jobbet i A Bygg siden 2021.

 • Erik Thorkildsen

  anleggsleder

  Erik Thorkildsen

  anleggsleder

  Erik er utdannet tømrer og har 40 års erfaring som anleggsleder. Han begynte i A Bygg i 2017 og har jobbet med Fabritius Eiendom, SBB Samfunnsbygg, COOP og PostNord.

 • Trond Mjølkarli

  prosjektleder

  Trond Mjølkarli

  prosjektleder

  Trond er utdannet høgskoleingeniør Bygg fra høgskolen i Sør-Trøndelag og har bakgrunn fra blant andre AF Gruppen. Trond har over tjue års erfaring som prosjektleder og har jobbet i A Bygg siden 2021.

 • Karl Erik Rønstad

  prosjektleder

  Karl Erik Rønstad

  prosjektleder

  Karl Erik er utdannet byggtekniker fra Universitetet i Sørøst-Norge og har bakgrunn fra blant andre Novaform og Sohlberg & Toftenes. Karl Erik har 25 års erfaring som prosjektleder og har jobbet i A Bygg siden 2022.

 • Gro Kolstad

  kontor- og regnskapsassistent

  Gro Kolstad

  kontor- og regnskapsassistent

  Gro er utdannet markedsfører fra Oslo Merkantile Høyskole og har 20 års erfaring som kontor- og regnskapsassistent. Hun har bakgrunn fra blant andre 07 Media og Cerbo Norge, og har jobbet i A Bygg siden 2022.

 • Lasse Hansen

  prosjektkontroller

  Lasse Hansen

  prosjektkontroller

  Lasse har en bachelor i Økonomi og administrasjon fra NTNU og har bakgrunn fra The Vit AS og Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB). Lasse har jobbet i A Bygg siden 2022, på prosjekter for Fabritius Eiendom, Undervisningsbygg og Coop Norge.

 • Sajjad Latif

  ITB-koordinator

  Sajjad Latif

  ITB-koordinator

  Sajjad er fagskoleutdannet ingeniør med bakgrunn fra WSP, ÅK og Siemens. Han har 7 års erfaring fra ITB og har jobbet med kunder som Fabritius Eiendom og Aspelin Ramm.

 • Filip Drogseth

  Fagansvarlig BIM og kvalitetsstyring

  Filip Drogseth

  Fagansvarlig BIM og kvalitetsstyring

  Filip er utdannet BIM-tekniker og fagskoleingeniør fra Fagskolen Oslo og har bakgrunn fra Drogseth Bygg AS og Sykehusbygg HF. Filip har jobbet i A Bygg siden 2021.

 • Henriette Ellingsrud

  prosjekteringsleder

  Henriette Ellingsrud

  prosjekteringsleder

  Henriette har en master i Energi og Miljø fra NTNU og bakgrunn fra JM. Hun har seks års erfaring fra prosjekteringsledelse, og kom til A Bygg i 2021

 • Per Øivind Engan

  prosjekteringsleder

  Per Øivind Engan

  prosjekteringsleder

  Per Øivind er utdannet byggingeniør fra Ingeniørhøyskolen i Agder og har bakgrunn fra AF Gruppen, Veidekke og Muticonsult. Per Øivind har 15 års erfaring som prosjekteringsleder og har jobbet i A Bygg siden 2021.

 • Geir Arne Johansen

  anleggsleder

  Geir Arne Johansen

  anleggsleder

  Geir Arne er utdannet byggingeniør fra høgskolen i Gjøvik. Han har over ti års erfaring som anleggsleder og har jobbet i A Bygg siden 2019.

 • Frode Alfei

  anleggsleder

  Frode Alfei

  anleggsleder

  Frode er utdannet tømrer og har tidligere jobbet i Rival og Velux. Han har jobbet i A Bygg siden 2011, og har 10 års erfaring fra anleggsledelse på prosjekter for Bulk, Fabritius Eiendom, Møller Eiendom og PostNord.

 • Harald Øygarden

  anleggsleder

  Harald Øygarden

  anleggsleder

  Harald er utdannet murer og har bakgrunn fra blant andre Askim Entreprenør og Oslo Murmesterbedrift. Harald har har fem års erfaring som anleggsleder og har jobbet i A Bygg siden 2022.

 • Juul Otto Jørgensen

  driftsleder

  Juul Otto Jørgensen

  driftsleder

  Juul Otto er utdannet tømrer og har seks års erfaring som driftsleder. Han har bakgrunn fra Oslo Murmesterbedrift, Solid Entreprenør og CMS Bygg, og har jobbet i A Bygg siden 2022.

 • Thomas Bjerke

  driftsleder

  Thomas Bjerke

  driftsleder

  Thomas har gått Teknisk fagskole i Oslo, og har bakgrunn fra Hent og Teknobygg. Thomas har tjue års erfaring fra entreprenørbransjen, og kom til A Bygg i 2021.

 • Håvard Rødland

  driftsleder

  Håvard Rødland

  driftsleder

  Håvard har 25 års erfaring som tømrer og bakgrunn fra Metacon og Scan Limited. Håvard har jobbet i A Bygg siden 2021.

 • Magne Jutulstad

  prosjektngeniør

  Magne Jutulstad

  prosjektngeniør

  Magne er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har bakgrunn fra PEAB Anlegg og Bærum kommune. Magne begynte i A Bygg i 2021.

 • Eirin Hallingby

  prosjektingeniør

  Eirin Hallingby

  prosjektingeniør

  Eirin har en bachelor i Bygg fra Universitetet i Agder og en master i Advanced Structural Engineering fra Edinburgh Napier University. Eirin har bakgrunn fra Lindal Smith Elementer og har jobbet i A Bygg siden 2021.

 • Lam Le

  prosjektingeniør

  Lam Le

  prosjektingeniør

  Lam er utdannet tømrer og har bakgrunn fra Backe Nordvest, Backe Vestfold Telemark og ABChus. Lam har jobbet i A Bygg siden 2022.

 • Jostein Roger Andersen

  prosjektingeniør

  Jostein Roger Andersen

  prosjektingeniør

  Jostein er utdannet sivilingeniør og har bakgrunn fra Veidekke. Han har fire års erfaring fra HMS og kvalitetsarbeid og har jobbet i A Bygg siden 2022.

 • Truls Johansen

  anleggsleder

  Truls Johansen

  anleggsleder

vis mer