Ta kontakt

Stadig flere tar kontakt med oss fordi de ønsker å jobbe på en ny måte. Ta kontakt dersom du ønsker å vite mer om hvem vi er, hvordan vi jobber og hva vi kan gjøre for deg.

 • Morten Raugstad

  administrerende direktør

  Morten Raugstad

  administrerende direktør

  Morten er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har bakgrunn fra Statsbygg og OEC Consulting. Han har jobbet i A Bygg siden 2011, og vært selskapets administrerende direktør siden 2018.

 • Dag Straumsheim

  økonomisjef

  Dag Straumsheim

  økonomisjef

  Dag er utdannet Diplomøkonom fra Norge Handelshøyskole med en cand mag fra Universitetet i Oslo. Han har bakgrunn fra Åke Larson Construction, Prodecon og Humac Norway, og har jobbet i A Bygg siden 2014. Dag sitter i A Byggs ledergruppe.

 • Martin Lyngstad Ihler

  prosjektsjef

  Martin Lyngstad Ihler

  prosjektsjef

  Martin er utdannet byggingeniør fra Høgskolen i Oslo og har bakgrunn fra AF Gruppen. Siden 2014 har han jobbet i A Bygg, med kunder som Alliance Healthcare, Anton B Nilsen, Møller Eiendom, Undervisningsbygg og Aspelin Ramm. Martin sitter i A Byggs ledergruppe.

 • Kenneth Egeland

  innkjøpssjef

  Kenneth Egeland

  innkjøpssjef

  Kenneth er utdannet tømrer og har 14 års erfaring som kalkulatør. Han har jobbet i A Bygg siden 2013, med kunder som Fabritius Eiendom, Møller Eiendom, Ferd, Anton B Nielsen, Coop, Otium, og Union.

 • Marius Thorkildsen-Rønvik

  prosjektleder

  Marius Thorkildsen-Rønvik

  prosjektleder

  Marius er utdannet tømrer og har 12 års erfaring som prosjektleder. I A Bygg har Marius siden 2015 jobbet med blant andre Fabritius Eiendom og SBB Samfunnsbygg.

 • Dan Hermansen

  prosjektleder

  Dan Hermansen

  prosjektleder

  Dan har en bachelor i ingeniørfag fra Høyskolen i Oslo og fem års erfaring fra prosjektledelse. Han har jobbet i A Bygg siden 2014, med kunder som OBOS, Fabritius Eiendom, Møller Eiendom, PostNord og SBB Samfunnsbygg.

 • Samad Størksen Elhami

  prosjektleder

  Samad Størksen Elhami

  prosjektleder

  Samad er utdannet ingeniør og har bakgrunn fra Hent og NCC. Siden 2017 har han jobbet i A Bygg, på prosjekter for Undervisningsbygg, UBF, Fabritius Eiendom og Asplin Ramm.

 • Fredrik Petersson

  prosjektleder

  Fredrik Petersson

  prosjektleder

  Fredrik har en bachelor i ingeniørfag fra Högskolan i Borås, og har jobbet i A Bygg siden 2015, på prosjekter for Fabritius Eiendom, Aspelin Ramm, Coop Eiendom, OBOS og SBB Samfunnsbygg.

 • Trond Aas

  fagansvarlig råbygg

  Trond Aas

  fagansvarlig råbygg

  Trond har 20 års erfaring som produsent og leverandør av råbygg til bygg- og anleggsbransjen. Han har bakgrunn fra Fimamec, Metacon og Slåttland Mek Industri, og har jobbet i A Bygg siden 2021.

 • Erik Thorkildsen

  anleggsleder

  Erik Thorkildsen

  anleggsleder

  Erik er utdannet tømrer og har 40 års erfaring som anleggsleder. Han begynte i A Bygg i 2017 og har jobbet med Fabritius Eiendom, SBB Samfunnsbygg, COOP og PostNord.

 • Trond Mjølkarli

  prosjektleder

  Trond Mjølkarli

  prosjektleder

  Trond er utdannet høgskoleingeniør Bygg fra høgskolen i Sør-Trøndelag og har bakgrunn fra blant andre AF Gruppen. Trond har over tjue års erfaring som prosjektleder og har jobbet i A Bygg siden 2021.

 • Øystein Taskerud

  kalkulatør

  Øystein Taskerud

  kalkulatør

  Øystein har jobbet i A Bygg siden 2015. Han har bakgrunn fra G.O Entreprenør og Selvaagbygg, og har over 35 års erfaring med kalkulasjon.  

 • Bente Møller

  prosjektkontroller

  Bente Møller

  prosjektkontroller

  Bente er utdannet bedriftsøkonom fra BI og har 8 års erfaring som prosjektcontroller. Hun har jobbet i A Bygg siden 2017, på prosjekter for Fabritius Eiendom, Undervisningsbygg, Coop Norge Eiendom, Aspelin Ramm og SBB Samfunnsbygg.

 • Sajjad Latif

  ITB-koordinator

  Sajjad Latif

  ITB-koordinator

  Sajjad er fagskoleutdannet ingeniør med bakgrunn fra WSP, ÅK og Siemens. Han har 7 års erfaring fra ITB og har jobbet med kunder som Fabritius Eiendom og Aspelin Ramm.

 • Filip Drogseth

  BIM-koordinator

  Filip Drogseth

  BIM-koordinator

  Filip er utdannet BIM-tekniker og fagskoleingeniør fra Fagskolen Oslo og har bakgrunn fra Drogseth Bygg AS og Sykehusbygg HF. Filip har jobbet i A Bygg siden 2021.

 • Kristian Kraabøl

  prosjekteringsleder

  Kristian Kraabøl

  prosjekteringsleder

  Kristian har en bachelor i brannsikkerhet fra Høyskolen på Vestlandet og har tidligere jobbet i Rambøll. I A Bygg har han siden 2017 jobbet med Aspelin Ramm og Fabritius Eiendom.

 • Oskar Strandroth

  prosjekteringsleder

  Oskar Strandroth

  prosjekteringsleder

  Oskar er utdannet byggingeniør fra Högskolan i Gävle, og har bakgrunn fra ProPlan og Dfind Engineering. I A Bygg har han siden 2019 jobbet for Aspelin Ramm, Coop Eiendom og Fabritius Eiendom.

 • Ole Dammen

  prosjeteringsleder

  Ole Dammen

  prosjeteringsleder

  Ole er utdannet byggingeniør med en master i industriell økonomi, og har bakgrunn fra blant andre Beerenberg og Proplan. Siden 2019 har han jobbet i A Bygg, på prosjekter for Aspelin Ramm og Fabritius Eiendom.

 • Henriette Ellingsrud

  prosjekteringsleder

  Henriette Ellingsrud

  prosjekteringsleder

  Henriette har en master i Energi og Miljø fra NTNU og bakgrunn fra JM. Hun har seks års erfaring fra prosjekteringsledelse, og kom til A Bygg i 2021

 • Geir Arne Johansen

  anleggsleder

  Geir Arne Johansen

  anleggsleder

  Geir Arne er utdannet byggingeniør fra høgskolen i Gjøvik. Han har over ti års erfaring som anleggsleder og har jobbet i A Bygg siden 2019.

 • Frode Alfei

  anleggsleder

  Frode Alfei

  anleggsleder

  Frode er utdannet tømrer og har tidligere jobbet i Rival og Velux. Han har jobbet i A Bygg siden 2011, og har 10 års erfaring fra anleggsledelse på prosjekter for Bulk, Fabritius Eiendom, Møller Eiendom og PostNord.

 • Jonas Johansen

  anleggsleder

  Jonas Johansen

  anleggsleder

  Jonas er utdannet tømrer og har 11 års erfaring som anleggsleder. Siden 2014 har han jobbet i A Bygg, på prosjekter for Obos Ulven, Fabritius Eiendom, Coop Eiendom og Aspelin Ramm.

 • André Svane

  driftsleder

  André Svane

  driftsleder

  Andre er utdannet rørleggermester og takstmann og har bakgrunn som daglig leder i Rørleggermester Kjell Svane Hansen. Andre har jobbet i A Bygg siden 2020.

 • Thomas Bjerke

  driftsleder

  Thomas Bjerke

  driftsleder

  Thomas har gått Teknisk fagskole i Oslo, og har bakgrunn fra Hent og Teknobygg. Thomas har tjue års erfaring fra entreprenørbransjen, og kom til A Bygg i 2021.

 • Håvard Rødland

  driftsleder

  Håvard Rødland

  driftsleder

  Håvard har 25 års erfaring som tømrer og bakgrunn fra Metacon og Scan Limited. Håvard har jobbet i A Bygg siden 2021.

 • Andreas Aas

  driftsleder

  Andreas Aas

  driftsleder

  Andreas er utdannet byggingeniør fra Fagskolen Fredrikstad og har bakgrunn fra Optimera og Metacon. Andreas har jobbet i A Bygg siden 2021.

 • Magne Jutulstad

  prosjektngeniør

  Magne Jutulstad

  prosjektngeniør

  Magne er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har bakgrunn fra PEAB Anlegg og Bærum kommune. Magne begynte i A Bygg i 2021.

 • Eirin Hallingby

  prosjektingeniør

  Eirin Hallingby

  prosjektingeniør

  Eirin har en bachelor i Bygg fra Universitetet i Agder og en master i Advanced Structural Engineering fra Edinburgh Napier University. Eirin har bakgrunn fra Lindal Smith Elementer og har jobbet i A Bygg siden 2021.

 • Truls Johansen

  anleggsleder

  Truls Johansen

  anleggsleder

vis mer